Warning: Use of undefined constant tips_prefix - assumed 'tips_prefix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/xanabi.dk/public_html/packages/cms_2.3/content.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/xanabi.dk/public_html/packages/cms_2.3/content.php:14) in /var/www/xanabi.dk/public_html/packages/cms_2.3/content.php on line 34

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/xanabi.dk/public_html/packages/cms_2.3/content.php on line 38
Opskrift på kold hævet pizzadej som kan tilbringe dagen i køleskabet - Pizzahimlen.dk
Pizzahimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Klassisk italiensk pizzadej
Klassisk italiensk pizzadej

Fuldkorns pizzadej
Fuldkorns pizzadej

Deeppan pizzadej
Deeppan pizzadej

Koldhævet pizzadej
Koldhævet pizzadej


Koldhævet pizzadej - hæver ca. 10 timer i køleskab

Ved en langtidshævet dej som denne, udvikles smagen i dejen mens den hæver, derfor er der tilføjet de ekstra smagsgivere som sukker og olie i forhold til en traditionel pizzadej.

af ca. 28 cm dia.

6 g gær

1.5 dl lunkent vand

275 g durum hvedemel

1.5 spsk. olivenolie

1 tsk. groft salt

1 spsk sukker

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt mel, olivenolie, sukker og salt.

Ælt dejen godt sammen og lade den hæve tildækket i køleskabet i ca 10 timer (max 20 timer).

Rul dejen ud og put fyld på. Bag pizzaen i forvarmet ovn ved 275 ° i ca. 8 minutter. Læs mere om bagning af pizza.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×