Pizzahimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Pizza med tørret skinke
Pizza med tørret skinke

Pizza med æble, hvidløg & bacon
Pizza med æble, hvidløg & bacon

Pizza med laks, friskost & purløg
Pizza med laks, friskost & purløg


Pizza med æbler, hvidløg, bacon og frisk mozzarella

En af de mere specielle former for pizzafyld, men efter vi har prøvet den, er æbler blevet ret velkomne på pizza her i huset.

stk pizza

10 fed hvidløg

3 æbler

0.5 dl ahorn sirup

1 pk bacontern

1 pk frisk mozzarella

Pil hvidløg og skær fedene i skiver og rist dem ved svag varme på en pande med lidt fedtstof.

Fjern kernehusene fra æblerne og skær dem i skiver og læg dem i ahorn sirup i ca 1 time.

Steg baconternene til de er sprøde og tag dem derefter af varmen

Rul pizzadejen ud og fordel æbler, bacon og hvidløg på pizzaen.

Slut af med brække mozzareallaen i stykker og fordel også den på pizzaen.

Bag derefter din pizza, ved 275 g. i ca. 8 minutter. Læs mere om bagning her

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×