Pizzahimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Hurtig pizzasovs klar på 10 min.
Hurtig pizzasovs klar på 10 min.

Klassisk pizzasovs
Klassisk pizzasovs

Pizzasovs med friske tomater
Opskrift på pizzasovs lavet med friske tomater


Friske tomater til pizzasovs

Sent på sommeren hvor tomaterne er billige eller lige til at plukke i eget drivhus er nemt at lave en stor portion af denne tomatsovs som kan bruges både til pizzasovs, ekstra smagsgiver i kødsovsen eller som den er med en portion pasta.

500 g solmodne tomater

1 mellemstort løg

2 knuste fed hvidløg

3 spsk. olivenolie

2 tsk. groft salt

2 spsk oregano

2 spsk rød- eller hvidvinseddike

Svits hakkede løg og hvidløg og lad dem simre for mellemlav varme i 5 min i en gryde. Løgene må ikke blive brune.

Hak tomater groft og tilsæt til gryden sammen med olie, salt, oregano og eddike og kog det ved lav varme i 30 min.

Hvis du ønsker, kan det blendes før det bruges på pizza eller før det fryses ned fx. i portionsstørrelser i fryseposer.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×